توری حصاری (فنس) چیست؟

توری حصاری (فنس)

توری حصاری (فنس) محصولی از مصنوعات مفتولی  است که جهت حصار کشی یا حفاظت کردن از محوطهایست که فقط تفکیک و مشخص کردن حریم باشد. توری حصاری یا توری فنس به محصولی گفته میشود که از مفتول با ضخامت های مختلف با چشمه های مختلف  بوسیله دستگاه اتوتماتیک یا نیمه اتوماتیک در ابعاد مختلف تولید میشود. “توری حصاری (فنس) شبکه ای فلزی جهت حصار بندی یا مشخص کردن حریم یک محدوده است” توری حصاری یا فنس دارای سابقه طولانی در محصولات مفتولی میباشد.

فهرست مطالب

مواد اولیه تولید توری حصاری (فنس)

مواد اولیه تولید توری حصاری (فنس) از مفتول با ضخامت های مختلف که از ۲.۲ میل و ۲.۵ میل و ۲،۸ میل و ۳ میل و ۳،۵ میل و ۳،۸ میل و ۴ میل که این مفتول ها اصولا بصورت کلاف تولید شده اند و در تولید فنس حصاری از فرم کلاف مفتول استفاده میشود. این نوع مفتول ها اصولا با پوشش های خاص تولید میگردند.

1- اولین نوع پوشش و” پرمصرف ترین ” نوع پوشش گالوانیزه گرم است که بیشترین مصرف در تولید توری حصاری (فنس) را دارد این نوع پوشش هم مقاومت و هم جلوگیری از زنگ زدگی مفتول در مقابل رطوبت هوا و بارندگی را بالا میبرد.

2- پوشش UPVC که این پوشش علارغم مقاومت در برابر رطوبت و زنگ زدگی باعث زیبایی فنس هم  میگردد و در رنگهای متنوع هم تولید میگردد.

 نحوه تولید فنس یا توری حصاری:

توری حصاری (فنس) با دستگاه اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک تولید میگردد

    1. در دستگاه اتوماتیک بدین شکل است که دستگاه روی ابعاد خاصی تنطیم میگردد و مفتول کلاف(رول) روی دستگاه نصب میگردد و دستگاه بصورت اتوماتیک فنس حصاری را بافته و در اخر دستگاه به شکل کلاف رول شده جمع میکند. 

    2. شیوه دستگاه نیمه اتوماتیک که اصولا با دستگاهی کانلا ساده و دست ساز که یک دینام و یک خروجی دارد و یک اپراتو بر حسب هر سایز توری حصاری (فنس) یک قالب انتخاب میکند و روی دستگاه نصب میکند و با نصب کلاف مفتول روی دینام شروع به تولید توری حصاری (فنس) میکند. و در آخرسر بصورت دستی رول پیچ توری را بسته بندی میکند.

 

 شکل ظاهری توری حصاری (فنس) :

توری حصاری (فنس) اصولا داری یک عرض و طول که همان ابعاد توری میباشد و همچنین چشمه که شکل بافت توری حصاری (فنس) در چشمه های مختلف میباشد چشمه ها یا ۵ ×۵ سانت یا ۵.۵ سانت یا ۶ سانت و۶.۵ سانت و ۷ سانت و ۷.۵ میباشد 

توری حصاری (فنس) نوع بسته بندی به شکل رول میباشد که این رول ها داری عرض های از ۱ متر تا ۳ متر قابل تولید و همچنین به طول ۱۵ تا ۲۰ متر تولید میگردد که برای کم جا بودن ان بصورت کلاف یا رول بسته بندی میگردد

شیوه نصب یا اجرا توری حصاری (فنس):

نحوه نصب توری حصاری (فنس) یا فنس به این شکل است که ابتدا محوطه ای که میخواهند حصار کشی کنند را با پایه های لوله ای یا بتنی که اصولا ۲.۵ متر میباشد به فاصله ۲ متر از همدیگر روی زمین نصب میکنند به این شکل که ابتدا گودالی به عمق ۵۰ سانت حفر میگردد لوله یه قالب های بتنی مربع شکل را داخل گودال قرار داده به این شکل که ۵۰ سانت در حفره قرار بگیرد و داخل حفره را با بتن پر میکنن و به این شکل به فاصله ۲ متر به ۲ متر دور کل محوطه را پایه گذاری میکنن مرحله بعد فنس را به شکل عمودی روی لوله یا قالب بتنی نصب شده در زمین قرار داره و با سیم مفتول ۱.۵ میل فنس و توری را روی لوله محکم فیکس و منظم سیم کشی میکنند و بعد شروع به باز گردن رول میکنند و همین حالت روی ستون بعدی اتفاق میفتد تا کل محوطه با توری حصاری (فنس)، حصارکشی شود فقط حین بستن توری باید توری کشیده شود تا حالت افتادی و لختی به خود نگیرد .

موارد استفاده توری حصاری (فنس):

  1. بیشترین مورد استفاده توری حصاری (فنس) در مزارع و باغات کشاورزی جهت مشخص کردن حریم زمین و عدم ورود افراد غیر مالک به زمین میباشد
  2. مورد بعدی مصارف در دکوراتیو داخلی و ساختمان و کافه ها میباشد
  3. مورد دیگر استفاده برای قفس حیوانات و پرندگان میباشد
  4. و همچنین برای اطراف زمین های ورزشی و زمین فوتبالهای محلی.
  5. ” اصولا توری حصاری (فنس) مصرف انچنانی در صنایع و صنعت ندارد “
  6. “تولید توری حصاری (فنس) کاملا داخلی میباشد و بیشترین بخش استفاده از این محصول در شمال کشور و مناطق که کشاورزی و باغات فروانی دارند”
  7. تولید هم به شکل گالوانیزه گرم و هم پوشش UPVC انجام میگیرد

نتیجه گیری

در این مقاله با روش های تولید مصارف و انواع پوشش توری حصاری آشنا شدیم در انتها لازم است بدانیم محوطه ای که توری حصاری (فنس) کشیده میشود اصولا بیانگر مشخص کردن حریم است نه حفاظت از ان محوطه چون توری حصاری (فنس) به شکلی محصولی  آسیب زننده مثل سیم خاردار یا شاخ گوزنی نیست ، توری حصاری یا فنس فقط حریم را برای شخص که با آن مواجه میشود تعریف میکند. جهت تهیه این محصول می توانید با کارشناسان آهن بازار در ارتباط باشید.

jafari
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *