تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

سیم خاردار خطی و حلقوی دو سیم حصار امنیتی رایج هستند که با لبه‌های تبری تیز یا نقاط سوزنی تیز برای جلوگیری از عبور غیر مجاز طراحی شده‌اند. آنها بسیار شبیه هستند ، اما در نوع مواد ساخت ، نحوه نصب ، کاربرد و غیره نیز تفاوت‌های زیادی دارند. هدف ما از نوشتن این مقاله بررسی تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی است تا شما بتوانید مناسب‌ترین نوع سیم خاردار را برای پروژه خود انتخاب کنید. برای جزئیات بیشتر به خواندن ادامه دهید.

فهرست مطالب

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

حصارکشی بخش مهمی از راه اندازی هر مزرعه‌ای است. چه در حال پرورش دام باشید ، چه در حال تعیین کردن محدوده املاک و یا باغ و زمین شخصی خود باشید ، به راهی برای جلوگیری از ورود حیوانات وحشی ، مزاحمان و دزدها نیاز دارید.
دو راه برای حفظ امنیت وجود دارد یا از دزدگیر و دوربین مداربسته استفاده کنید که هزینه بسیار بالاتری به نسبت سیم خاردار دارد یا از سیم خاردار با هزینه پایین‌تر از دزدگیر و دوربین استفاده کنید.
در اینجا برای انتخاب سیم خاردار مناسب پروژه خود با 2 نوع از آن روبرو می‌شوید که یکی سیم خاردار خطی است و دومی سیم خاردار حلقوی ، که هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود است و تفاوت هایی دارند.

در ادامه با 2 نوع سیم خاردار خطی و حلقوی آشنا می‌شوید.

سیم خاردار خطی 

سیم خاردار خطی از یک یا دو رشته سیم مفتول تابیده به هم ساخته می‌شود که در فواصل معین خارهای نوک تیز به رشته اصلی پیچیده می‌شود. سیم خاردار خطی از فولاد گالوانیزه گرم تولید می‌شود و به نسبت سیم خاردار حلقوی در دسترس‌تر و عمومی تر است.

سیم خاردار خطی در 2 نوع سوزنی و تبری موجود می‌باشد.

سیم خاردار خطی سوزنی در انواع پیچش خار مانند تک خار ، دوبا خار و پیچ معکوس موجود است.

سیم خاردار خطی تبری که خارهای آن شبیه به تبر و بسیار تیز است. این نوع سیم خاردار که خارهای آن با دستگاه روی بدنه آن با فاصله های کم ایجاد می‌شود.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

سیم خاردار حلقوی

سیم خادار حلقوی از یک سیم فولادی فنر شده با مقاومت کششی بالا و لبه‌های تیغ مانند که به آن تبری می‌گویند ، ساخته شده است که با ورق های گالوانیزه یا فولاد ضد زنگ پانچ می‌شوند و به شکل حلقه مارپیچ فیکس می‌شود. برش سیم خاردار حلقوی با تجهیزات دستی مانند انبرقیچی و پیچش آن به دلیل استحکام بالا بسیار دشوار است.

سیم خاردار حلقوی از فولاد با روکش گالوانیزه ، پی وی سی و فولاد ضد زنگ تولید می‌شود. ساختار پیچیده و نوع ساخت سیم خاردار حلقوی آن را به یکی از سرسخت‌ترین و امن ترین نوع سیم خاردار تبدیل کرده است.

انواع سیم خاردار حلقوی شامل موارد زیر است :

  • سیم خادار حلقوی سوزنی : (دارای 3 نوع خار ، خار کوتاه ، متوسط و بلند می‌باشد. سیم خاردار حلقوی سوزنی در 2 نوع معمولی و سیمی تولید می‌شود. نوع معمولی که به آن رشته ای هم گفته می‌شود ، سیم رشته دارای ضخامت 2.5 میلیمتر و خارهای آن با ضخامت 2 میلیمتر است. نوع سیمی آن فقط در قطر رشته و خار متفاوت است. سیم رشته آن 3 میلیمتر است و قطر خارها 2.5 میلیمتر است.)
  • سیم خاردار حلقوی تبری : ( این نوع سیم خاردار حلقوی یکی از محکم‌ترین و باکیفیت‌ترین نوع سیم خاردار است. شکل این نوع سیم خاردار شبیه به تبر است و بسیار تیز و برنده است که به آن سیم تیغ نیز گفته می‌شود. برای تولید این نوع از مفتول فولادی کربن بالا استفاده می‌شود که بسیار مقاوم است.)
تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

انواع تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

با آشنایی با این دو نوع سیم خاردار نوبت به بررسی تفاوت آنها می‌رسد. تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی تنها در ظاهر آنها نیست بلکه در نوع ساختار و کاربردشان هم متفاوت هستند. در ادامه به تمام تفاوت های این دو نوع سیم خاردار می‌پردازیم.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در ظاهر

واضح ترین و بارزترین تفاوت بین سیم خاردار خطی و حلقوی ، تفاوت در طراحی آنها است. سیم خاردار خطی به علت ساختار خود دارای خارهای بسیار کمتری نسبت به سیم خاردار حلقوی است ، به این معنی که افراد یا حیوانات در صورت تلاش برای عبور از حصار ، احتمال آسیب های جدی کمتری دارند. سیم خاردار حلقوی به دلیل نوع ساختار پیچیده ای که دارد دارای خارهای بیشتری است و عبور از آن آسیب‌های جدی ای ایجاد می‌کند.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در نصب

سیم خاردار خطی معمولاً با استفاده از پایه‌ها یا دیوار تثبیت می‌شود. از آنجا که می‌توان طول سیم را برید ، آن را به اندازه مورد نیاز قطع کرده و در محل موردنظر نصب کرد ، دارای مراحل نصب ساده تری است. سیم خاردار حلقوی نیاز به اتصال بسته دارد و ممکن است به یک پایه ثابت یا ستون نصب شود.

همچنین برای نصب سیم خاردار خطی فقط به چند پایه نرده و دانش اولیه در مورد نحوه نصب نرده سیمی نیاز دارید. حصار سیم خاردار حلقوی به تخصص حرفه ای نیاز دارد ، زیرا به طور کلی حمل و نقل آن خطرناک تر و دستکاری آن دشوارتر است.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در نگهداری

نگهداری هر دو نوع سیم خاردار نسبتاً آسان است. نوار و سیم فولادی مورد استفاده برای ایجاد این سیم‌ها عموماً با کیفیت هستند و به راحتی خورده نمی‌شوند ، بنابراین تعمیر و نگهداری معمولاً محدود به حذف زباله‌هایی است که ممکن است در حصار در هم پیچیده شده باشند. پس حذف زباله از بین سیم خاردار حلقوی به دلیل ساختار تو در توی آن دشوارتر است.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در کاربرد

سیم خاردار خطی بیشتر برای کاربردهای عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با نصب آن در اطراف محلی که نیاز به محدود کردن ورود یا خروج دارد ، می‌توانید منطقه مورد نظر را حفاظت کنید. مثلاً برای ایمن‌سازی و حفاظت از یک باغ ، یا برای تشخیص و جلوگیری از عبور افراد از مناطق خطرناک استفاده می‌شود.

سیم خاردار حلقوی به دلیل شکل بسته‌ای که دارد ، برای استفاده‌های خاصی طراحی شده است. مثلاً در فضاهای صنعتی یا نظامی ، سیم خاردار حلقوی به عنوان یک حلقه امنیتی برای تشخیص تغییر در دسترسی به منطقه‌های محدود استفاده می‌شود. همچنین ممکن است در خودروها با هدف جلوگیری از سرقت یا حفاظت از قطعات مهم استفاده شود.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در قیمت

همانطور که قبلاً اشاره کردیم ، سیم خاردار خطی یکی از مقرون به صرفه ترین انواع حصار سیمی در نظر گرفته می‌شود. سیم خاردار حلقوی به دلیل پیچیدگی‌های فرآیند تولید ، گران‌تر از سیم خاردار خطی است. البته که امنیت و حفاظت بالاتری ارائه می‌دهد.

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در ویژگی ها

در نهایت در مقایسه تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی ، به نیازها و الویت های شما بستگی دارد. در زیر مزایا و ویژگی‌های هر دو نوع سیم خاردار را می‌خوانید.

ویژگی سیم خاردار خطی

  • نگه داری و نصب آسان
  • بازدارنده موثر برای دام
  • گزینه نرده کم هزینه

ویژگی سیم خاردار حلقوی

  • طراحی مدرن و جذاب
  • بازدارندگی بیشتر برای متجاوزان
  • عمر طولانی با حداقل تعمیر و نگهداری
تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی

نتیجه

تفاوت سیم خاردار خطی و حلقوی در نوع ساختار ، ظاهر ، ضریب امنیتی ، نصب ، نگهداری ، قیمت ، کاربرد و ویژگی‌های آنها است. در کل سیم خاردار حلقوی به دلیل پیچیدگی ، تعداد بیشتر تیغ و پوشش ، مدرن بودن و ارائه ضریب امنیتی بالاتر از قیمت بالاتری نیز برخوردار است و برای مناطق نظامی یا ساختمانهایی با نیاز به امنیت بالا مناسب است. سیم خاردار خطی به دلیل نصب ساده تر ، قیمت مناسب و ایجاد ضریب امنیتی برای ورود حیوانات وحشی به ملک ، باغ و مزارع کشاورزی و برای تعیین محدوده ورورد افراد به باغ و ملک شخصی مناسب است.

امیدواریم مطلب فوق برایتان مفید بوده باشد.

Sohamarketing
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *